zpět na seznam akcí

Archiv akcí - rok 2021:


24.08.2021    Vyučujeme i o prázdninách
Vyučujeme i o prázdninách
Více než čtyřicet našich žáků se přihlásilo do “letní akademie”, kterou škola ve spolupráci s týmem špičkových kadeřníků pod vedením Tomáše Kotlára, za podpory zřizovatele a firmy L’oreal, v době prázdnin uspořádala.
žáci třetího ročníku se účastní školení žáci třetího ročníku se účastní školení žáci třetího ročníku se účastní školení žáci třetího ročníku se účastní školení žáci třetího ročníku se účastní školení žáci třetího ročníku se účastní školení žáci třetího ročníku se účastní školení žáci třetího ročníku se účastní školení žáci třetího ročníku se účastní školení žáci třetího ročníku se účastní školení žáci třetího ročníku se účastní školení
Žáci si během čtyř týdenních kurzů rozšiřují své praktické dovednosti a seznamují se s nejnovějšími technologickými postupy kadeřnické profese. Pracují pod vedením skvělých odborníků z praxe, kteří jsou ve většině také absolventy této školy. Žáci i lektoři pracují s nadšením, určitě tak lépe zvládneme omezenou možnost praktického vyučování v minulém školním roce. Všichni, kteří se rozhodli věnovat část prázdnin vzdělávání dokazují, že je profese baví a že si vybrali správně... podívejte se na krátké video z "letní akademie"
 
Tento web nezpracovává žádné cookies
SOU kadeřnické, Karlínské náměstí 8/225, 186 00 Praha 8 - Karlín