zpět na seznam

Archiv akcí - rok 2014:


5.9.2014    Naše aktivity na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA 5. - 6. září 2014
Naše aktivity na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA 5. - 6. září 2014
Stalo se tradicí, že naši žáci a pedagogové představují svoji práci tisícům návštěvníkům kadeřnicko-kosmetického veletrhu. Provozovali jsme opět improvizované kadeřnické studio, ve kterém jsme zájemcům zdarma upravovali účesy, byli jsme součástí organizačního týmu při křtu a prodeji kalendáře „Šampioni a borci“, na jehož vzniku jsme se podíleli. Pomáhali jsme i při
organizačním zajištění finále soutěže Inspirace 2015, do kterého se probojovali i tři naši studenti nástavbového studia Štěpánka Oliveriusová, Filip Hájek a Eliška Smrčinová, která obsadila 3. místo . Odměnou od ředitelky veletrhu byla i tentokrát volná vstupenka pro všechny žáky a pedagogy našeho SOU. Už se těšíme na jarní část veletrhu, kde představíme svoji novou účesovou show.
Kalendář Šampioni a borci, který nafotil Robert Vano se slavnými sportovními šampiony a borci ze Sportovního clubu JÚ Praha, je k zakoupení za 200 Kč. Obraťte se prosím na SOU kadeřnické, Praha 8, www.souhair.cz, Sportovní club JÚ www.scjupraha.eu nebo navštivte Obchůdek Borůvka na Vyšehradě v sousedství budovy Jedličkova ústavu a škol na adrese V Pevnosti 4, Praha 2.
Výtěžek podpoří naše sportovce s handicapem!
 
SOU kadeřnické, Karlínské náměstí 8/225, 186 00 Praha 8 - Karlín,   Webmaster